Η Εταιρία

Η εταιρία ΣΜΥΡΛΑΚΗΣ γεωργικά μηχανήματα δημιουργηθηκε το 1967 από τον Παρασκευα Σμυρλάκη με έδρα την Χαλκίδα. Από τότε λειτουργεί με γνώμονα την καλύτερη λύση για τον πελάτη και πάντα με την σφραγίδα μεγάλων εταιριών πάνω στον αγροτικό εξοπλισμό όπως INTERNATIONAL – CASE – LANDINI – MCCORMICK – FEND.

O ιδρυτής της εταιρίας Παρασκευάς Σμυρλάκης είχε πάντα στο μυαλό του την καλύτερη λειτουργία του αγρότη μέσα στην εργασία του και αυτό συνεπάγεται, επώνυμα μηχανήματα εγγυημένα και το σημαντικότερο γρήγορη κάλυψη και εξυπηρέτηση – service. Έτσι και συνεχίζεται η εταιρία πλέον ανοδικά όλα αυτά τα χρονιά με επάνδρωση από τους γιους Σταύρο, Ανδρέα και Γιάννη Σμυρλάκη που θα μας βρείτε σε τρία κομβικά σημεία στην Κεντρική Ελλάδα για οτιδήποτε χρειάζεσται. Αντιπροσωπεία γεωργικών μηχανημάτων ανταλλακτικών και εξαρτημάτων Βρίσκεται στην είσοδο της Χαλκίδας από υψηλή γέφυρα.

Εκεί θα βρείτε καινούργιους γεωργικούς ελκυστήρες Landini– McCormick– Valpadana, παρελκόμενα, φρέζες, άροτρα, καλλιεργητές, ανταλλακτικά για όλους του τύπους γεωργικών μηχανημάτων και λιπαντικά.

Αρέθουσης 191 Χαλκίδα T.K. 341 00 Τηλ.: 22210 25467 – 25657, Fax: 22210 28783 Αντιπροσωπεία καινούριων / Kέντρο μεταχειρισμένων τρακτέρ,παρελκομένων – service

Σε χώρο 5000 τετραγωνικών στο 60 χιλ Αθηνών-Λαμίας Θα βρείτε οργανωμένο service γεωργικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων καθώς επίσης και εξουσιοδοτημένα συνεργεία επίσκεψης για τρακτέρ Landini, Case, McCormick, International, Valpadana, Fend με πλήρης κάλυψη ανταλλακτικών, με ίδια μέσα μεταφοράς του μηχανήματος σας σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω βλάβης από οποιοδήποτε σημείο. Επίσης 3 κινητά συνεργεία ελέγχουν της περιοχές με τακτικές επισκέψεις αλλά και έκτακτες σε περιπτώσεις βλαβών.

Όλα αυτά σφραγίζονται με την πολυετή εμπειρία των 35 και πλέον χρόνων με γνώσεις και το σημαντικότερο με την ακούραστη θέληση μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

60ο χιλ. Αθηνών – Λαμίας,διόδια Σχηματαρίου ΤΗΛ – FAX:+30 22620 57071 E-Mail: info@smirlakis.gr